Etätuki

Ohjeet TeamViewer -etätukiohjelman käyttöönottoon

Helpot ohjeet TeamViewerin lataamiseen ja asentamiseen. Näiden ohjeiden avulla voit käyttää TeamViewer-ohjelmaa etätuen vastaanottamiseen. Muista pitää henkilökohtainen ID-numero ja salasana turvassa, ja jaa ne vain luotettavien henkilöiden kanssa.

Huom! Senioridigiapu ei koskaan kysy sinulta ID-numeroa tai salasanaasi, vaan sinun tulee ilmoittaa ne etätuen varaamisen yhteydessä.

  1. Siirry TeamViewerin viralliselle verkkosivustolle alla olevasta painikkeesta; Valitse sen jälkeen sopiva versio käyttöjärjestelmällesi (Windows, Mac, Linux jne.) ja lataa "TeamViewer QuickSupport" asennustiedosto tietokoneellesi "Download" -painikkeesta.
  2. Asenna TeamViewer: Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa aloittaaksesi asennuksen. Seuraa asennusohjelman antamia ohjeita ja hyväksy käyttöehdot. Voit yleensä hyväksyä oletusasetukset. Asennuksen jälkeen TeamViewer on valmis käytettäväksi.
  3. Käytä TeamVieweria: Avaa TeamViewer-sovellus tietokoneellasi. Sinulle annetaan ohjelman avulla uniikki ID-numero ja salasana. Tämä ID-numero ja salasana ovat tärkeitä, kun haluat antaa etätukea tai vastaanottaa sitä. Jaa ID-numero ja salasana etätuen tarvitsijan kanssa, jotta hän voi kytkeytyä tietokoneellesi.